sreda, 27. julij 2016

Altenew Dahlia Blossom + Najlepši par

Takole pa sem se poigrala z novimi Altenew štampiljkami Dahlia Blossom. Najprej je nastala tale z rumenim okvirjem narejenim z Romantičnim kvadratom, ki se mi je valjal po mizi kar nekej časa, saj sem ga izrezala za en drug projekt, ampak se tam ni obnesla rumena barva. Napis je iz omenjenega seta Altenew.

Ker so mi res simpatične te Altenew rožice in metuljčki, sem si jih naštempljala celo serijo z različnimi kombinacijami Altenew Crisp inkov. Naročila sem kar komplet 4 rdečih odtenkov v paketu. Za ostale sem uporabila kombinacije Memento in My Favorite Things in pa Distress inke. 


Pri spodnji sem uporabila napis Najlepši par. Borduro sem naštempljala s setom štampiljk, ki ga je oblikovala Catherine Pooler za Stamp of Approval. Za bolj zanimiv rob sem prilepila srebrn washi trak z bleščicami. Prav tako pa sem s šablono Lawn Favn belemu kartončku dodala rob s pikicami ter s 3D blazinicami prilepila cvet. Za vse odtise sem uporabila enako barvno blazinico, s katero je narejen cvet, da se vse lepo ujema.




Pri tej sem uporabila cvet bolj intenzivne barve, zamenjala sem le postavitev in napis, ki pa je iz istega seta kot na zgornji voščilnici. Dodala sem zelenje in sequinčke. Pri tej sem dodala dve vrstici pikic na belem papirju.

Pri tej sem uporabila prav posebno embosing mapico od WRMK, ki doda prav posebno dimenzijo, ne samo dvignjeno in embosirano, ampak tudi vso dimenzijo vmes. Izrezala sem bel Krog s šivi in Zate. S 3d blazinicami sem prilepila cvet in dodala kapljice.




Voščilnice pripenjam v Tinino galerijo Julij.

Lepo vas pozdravljam,
Tamara

3 komentarji:

  1. Ojej, koliko rožic na kupu. Si imela pravo mini proizvodnjo. Dovolj jih imaš za cel kup voščilnic. Te, ki si nam jih danes pokazala, so fantastične. Vse po vrsti so lepe, a če bi morala izbirati, bi se odločila za prvo. Najbolj mi je padla v oko, čeprav druge ne zaostajajo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si jih sestavila. Zelo všečne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tamara, tole je pa čudovita cvetlična objava. Svetovno zalogo si si pripravila in voščilnice so vse tako zelo lepe....

    OdgovoriIzbriši