torek, 5. julij 2016

Voščilnica + 30 day coloring challenge

Oooo skoraj 14 dni se že nisem javila, se bo treba spet malo popraviti z objavljanjem na blogu. Danes pokažem tole, ki je nastala že lani. Za strica Toneta, ki uživa v svojem vinogradu. Natisnila sem digitalne štampiljke na en poceni akvarelni papir iz Lidla in jih z distress blazinicami pobarvala.
 




















Pobarvano štampiljko sem izrezala in prilepila na bel papir, na katerem sem naredila ink smooshing tehniko. Z Distress blazinico Tumbled glass in kosom plastične folije sem nanesla barvo na papir, da je ozadje bolj zanimivo. Vse skupaj sem uokvirila s Pravokotniki s šivi in Romantičnim okvirjem. Dodala sem napis Ustvarjalnega dotika: Iskrene čestitke s pomočjo MISTI-ja. Ime sem izrezala s šablono CottageCutz Sugar&Cream. Za pikico na i pa še par mini perlic in voščilnice je končana.
 



Ker pa želim izboljšati svoje barvanje z različnimi mediji, predvsem pa moram vaditi barvanje z alkoholnimi markerji, ki sem jih naročila na Aliexpresu, sem se odločila, da se pridružim izzivu na The Daily Marker.
 

Prav danes se začne 30 dnevni izziv barvanja. Ni potrebno vsak dan sodelovati, če nimaš časa, tudi ni pomembno kaj, koliko in s čim barvaš. Torej bistvo je, da barvaš in zraven uživaš + vadiš :) 
Pa, da vidimo, če mi bo uspelo vsak dan nekaj pobarvati. Tudi ni potrebno, da nastane končni izdelek (voščilnica) lahko je tudi samo pobarvan odtisek ali samo del odtisa. Kar bom pobarvala bom tudi objavla na instagramu z oznako #thedailymarker30day Kathy se izredno potrudi in vsak dan tudi komentira vse objave in tudi sama vsak dan objavi na svojem blogu svoje barvanje.

Včeraj sem si naštempljala za nekaj dni. Sem pa ugotovila, da nimam prav veliko različnih odtisov za barvati, večinoma rožice in metuljčki. Komaj čakam, da pridejo novi izdelki za spletno trgovino od Neat & Tangled, kjer sem naročila kar nekaj zanimivih stvari tudi za barvanje :)

Se mi katera pridruži pri izzivu? Tole je moje današnje barvanje. 




Pozdravček do naslednjič,
Tamara

2 komentarja:

  1. Tamara, si bila ze pogresana in lepo objavo si pripravila. :) Vsec mi je pobarvan motiv in belina na moski voscilnici. Malo drugače a vsecno. ;) Se ze veselim novosti v trgovinici. Imajo res zanimive stampiljke. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro si se znašla in ustvarila lepo vošščilnico. Črke imena so tudi zelo lepe.

    OdgovoriIzbriši