petek, 15. julij 2016

Zaloga elegantnih amerikank

Takole sem si naredila "majhno" zalogo preprostih in elegantih voščilnic z različnimi napisi. Že pred časom sem izropala Tedija in si naredila zaloge setov papirja A5, kot da bo konec sveta :) Sedaj pa ga kar nekaj šparam in šparam in ne uporabim. Odločila sem se, da ga bo potrebno porabit, da naredim prostor za novo zalogo :) Kot nalašč so ti papirji ravno prav dolgi za te daljše voščilnice "amerikanke," in ne ostane nič kaj ostankov oz. en tanjši trak, za katerega sem tudi natuhtala kako ga porabiti. Glede na to, da sem želela narediti več voščilnic sem se lotila po delih. Najprej sem na pravo velikost zrezala vzorčast papir. Nato sem izrezala dovolj kvadratov s šivi (samo enkrat lahko ugibate čigava šablona je). Sledilo je rezanje primernih trakcev na pravo dolžino. Pri naslednjem postopku pa je sodeloval kdo drug kot moj preljubi MISTI! Hkrati sem odtiskovala na dva kvadrata, saj je original Misti ravno prave velikosti in si prihranila nekaj časa. V oba vogala sem zataknila kvadrate, pritrdila z magneti in odtisnila. Vse je bilo pripravljeno, samo sestaviti in zalepiti je bilo potrebno še voščilnice. Izbrala sem različne papirje in napise ter na določene dodala tudi številke, tako da se za vsakega nekaj najde. Poigrala sem se tudi z različnimi postavitvami, da mi niso preveč enake in dolgočasne. 

Takole pa sem porabila te tanjše trakove vzorčastega papirja. Pozdravček, 
Tamara

11 komentarjev:

 1. Zelo lepe so in res se za vsakega kaj najde.

  OdgovoriIzbriši
 2. odlične so in hvala za ideje kako izdelati preproste voščilnice... sama absolutno preveč kompliciram ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. krasne so. Res lepo zalogo si naredila. Za vsakogar nekaj se bo našlo. Že nekajkrat sem občudovala tvoje "amerikanke". So mi všeč, kako preprosto si jih naredial in lepo porabila svoje zaloge papirja. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Super zalogo si naredila in porabila lepe potiskane papirje.
  Pa še eno vprašanje: cvet, ki je viden na fotografiji je fotografski pripomoček ali ga dodaš kasneje? Lepo paše zraven.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Helena hvala, cvet je fotografski pripomoček :) plastična rožica iz Tedi-ja. Zelo rada imam lepe fotografije, ker se mi zdi da zelo pritegnejo oko, vsaj mene lepa fotka prepriča o nakupu izdelka, tako, da poskušam in se trudim, dodati kakšen cvet, da postavim nekakšno zanimivo sceno, se pa še vedno učim in nisem vedno zadovoljna s postavitvijo. Sem se pa tega cveta že malo naveličala, je na vseh fotkah :) Bom morala v nabavo po kakšenm novem dodatku :)

   Izbriši
  2. Hvala za odgovor. Ker ni nikjer videti sence, sem bila prepričana, da je cvet kasneje dodan 😊 Vrhunsko!

   Izbriši
  3. Hvala za odgovor. Ker ni nikjer videti sence, sem bila prepričana, da je cvet kasneje dodan 😊 Vrhunsko!

   Izbriši
  4. Oooo ja, za to imam pa poseben trik, da se znebim sence kolikor se da :) a spišem eno objavo na to temo?

   Izbriši
 5. Kako so lepe in preproste! :)
  Čudovito, za vsak okus nekaj. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Koliko krasnih amerikank na kupu.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovite so. Preproste in elegantne. :-) Kako se znebiti senc pri fotografiranju pa tudi mene zanima. :-)

  OdgovoriIzbriši