torek, 12. julij 2016

Nemogoče je Mogoče

Saj ne vem kje naj začnem. Letošnje leto je prav neverjetno! Odvijajo se majhni, veliki in neverjetni dogodki, o katerih se mi pred pol leta niti sanjalo ni, da bi se lahko odvili. Potem pa pridejo vmes takšna majhna presenečenja, ko ti srce kar zaigra <3 Ta teden celo dva presenečenja. Eno na Instagramu od Altenew in drugo danes, sem dobila prijetno sporočilce od magastičnega Simon Says Stamp, da jim je moja voščilnica všeč, da so jo delili na blogu in Instagramu. Po pregledu svojega bloga sem ugotovila, da sploh še nisem pokazala tukaj, kaj sem ustvarila z njihovim setom štampiljk Many Thanks, ampak samo na FB in Instagramu, čeprav sem bila prepričana, da je objava že na blogu. Res sem "zelo pridna" z objavljanjem :) 

Te voščilnice so nastale že pred časom, ko sem dobila tale set štampiljk (se vidi po fotorafijah):
Napisi na voščilnicah so iz SSS seta Many Thanks in Ustvarjalni dotik, seveda odtisnjeni z Misti-jem.




No, tale voščilnica v rumeno oranžni kombinaciji jim je padla v oči. Punce, nemogoče je mogoče. Prav res ne morem verjeti, kako je možno, da opazijo ravno moj izdelek med vsemi tistoč in tisoč čudovitimi voščilnicami, ki so na spletu. Res se mi zdi tako neverjetno, da eno majhno ustvarjalko v Sloveniji opazijo in izpostavijo in se celo potrudijo napisat en prijeten mejl. Prav prijeten občutek je in to mi daje nove motivacije in ideje za moje bodoče projekte. Trdo delo s srcem in volja te lahko pripeljejo daleč.



























Tej sem dodala metuljčka od Altenew in sequinčke.

Res sem vesela, da sem obdana s tako srčnimi ljudmi v naši papirčkarski skupnosti po vsem svetu, pa čeprav z večino komuniciram samo virtualno. Hvala ker ste, ker pridete na obisk in pustite prijetne komentarje. Tale voščilnica je za vas! 























Ps: Upam, da mi tole uspe danes dodati v spletno trgovino...


Prijeten pozdrav,
Tamara

6 komentarjev:

  1. Čestitke :) To so res tako sladke radosti, ki pošteno pogrejejo srce. V ustvarjalnem svetu ni pomembno od kod si ali kako velika je tvoja država ampak to, kaj ustvariš in to je tisto kar največ šteje. Zelo so mi všeč te tvoje rožnate voščilnice in sijoča rumena kar kliče po tem, da jo opaziš.

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskrene čestitke, Tamara. :)
    Vse je mogoče, če si le dovolimo sanjati. In resnično živeti in početi tisto kar razveseljuje naše srce. Popolnoma razumem tvoje navdušenje. Meni je toplo pri srcu že takrat kadar opazijo moje ustvarjanje slovenske ustvarjalke. In tako kot pravi Vladka, v ustvajalnem svetu šteje, kar ustvariš. Tvoji izdelki vedno znova očarajo in tvoje fotografije so čarobne. Tako, da nič čudnega, da so jih opazili tudi v svetu. Tudi meni je zelo všeč topla rumena, prav tako kakor tudi nežna vijolična z metuljem na voščilu.
    P.s: Všeč mi je tvoj paket novositi. In se že veselim. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. o, čestitke!
    tvoje voščilnice so res prekrasno postavljene in takšne lepe štampiljke si uporabila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tamara, čestitam! Več kot zasluženo. Kaj je ne bi opazili, če pa je res čudovita in krasno narejena. Tudi ostale so krasne in narejene z velikim občutkom za barve in postavitev.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke, pa kako ne bi opazili tvojih krasnih barvnih kombinacij in postavitev... super!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke! Voščilnica je čudovita in sploh se ne čudim, da so jo opazili. Tudi vse ostale so krasne.

    OdgovoriIzbriši