petek, 5. avgust 2016

Vabila / Invitations

Danes pa kar dve objavi, ker ne morem več čakati in vam predstavim še vabila za abrahama. Ja, za abrahama so. Številke ni namenoma, ker je naročnica ni želela. Je rekla, ne bova nič poudarjale, da sem že 50 let stara, sej tak vsi vejo :) Hmmm...razmišljam, kaj vam bom napisala in ugotovim, da sem spet uporabila GinaK Design metuljčke iz Stamp of Approval kolekcije in Najlepši par. Hihi 100/h se ponavljam, zgleda, da imam trenutno podzavestno dva favorita <3

Well you will probably think I'm gone crazy with Stamp of Approval, if you've seen my last few posts :D But I love these GinaK design butterflies <3 so I had to add them to invitations for 50th birthday party. I've created a floral lace border added ribbon and a white stiched circle with a beautiful sentiment. I think this floral border is so fabolous.
 

Torej uporabila sem cvetlično čipko in krog s šivi. Napis je iz Ustvarjalnega dotika je odtisnjen s pomočjo Mistija. Dodala sem vijolični trak in mašno. Krog sem po robu senčila z nežno vijolično blazinico MFT. To je to. Preprosta vabila, a so mi zelo všeč. Verjetno bodo dobila podobo še v drugih barvah kot rojstnodnevne voščilnice za zalogo.

Izzivi / Challenges:
Pozdravčki,
Tamara

8 komentarjev: