torek, 2. avgust 2016

Stamp of Approval Collection in Orange

Tokrat sem se poigrala z obema kolekcijama Stamp of Approval, ki jih imam in pa seveda z Najlepšim parom. Za prvo voščilnico sem uporabila Winnie&Walter set štampiljk s krogi in metulja od GinaK Designs. Metulji so pobarvani z alkoholnimi markerji FineColor. Dodala sem napis iz seta Vse najslajše. Vse skupaj izrezala s Pravokotniki s šivi in prilepila na oranžno osnovo za voščilnico.

HI friends! Today I palyed along with two Stamp of Approval collections I own and with sentiments and a die from Najlepsi par and Ustvarjalni dotik. I've mixed up everything and played with different positions to make 3 handmade cards. Stamped some different circles from Winnie&Walter stamp set. Colored GinaK Designs butterflies with FineColor alcohol markers added some white accents with Sakura gel pen. Cut it with a rectangle stiched die from Najlepsi par and adhere it to a orange card base. Butterflies are adhered with 3D squares.

Pri tej sem uporabila tudi manjšega metulja in "čipkasto" štampiljko iz seta GinaK Designs. Napis je iz Ustvarjalnega dotika. In prav tako izrezala s Pravokotniki s šivi.

Pri spodnji sem pritrdila dva metuljčka s 3D blazinicami, tretjega sem odtisnila z oranžno barvo in jim dodala šive, kot da letijo. Napis je iz Ustvarjalnega dotika.


Prvo voščilnico pripenjam v
- Tinino Galerijo Avgust.
- Simon Says Stamp Wednesday Challenge: Anything Goes


Pozdravček do naslednjič,
Tamara

8 komentarjev:

  1. Zelo lepi metulji in čudovita pozitivna barva. Metuljčkaste so vedno IN.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasne metuljčkaste voščilnice v lepih barvnih kombinacijah.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super kolekcijo si naredila. Tile metuljčki so res lepi in krasno si jih pobarvala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Občudujem tvojo ustvarjalno vnemo. Sama sem čisto poletno lena😋.
    Krasne voščilnice z lepimi metulji. Všeč so mi postavitve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, jaz sem trenutno v takšenm stanju, da moram dobiti dnevno dozo ustvarjanja, drugače nisem zdrava :)

      Izbriši
  5. Lepe voščilnice si naredila in všeč mi je, da si uporabila iste štampiljke na različne načine.

    OdgovoriIzbriši
  6. No pa sem te našla še v povečani obliki :-) Na instagramu je vse bolj na majhno :-) Čudovite voščilnice - kar ne morem se odločiti, katera mi je ljubša...Želim ti čudovit prihajajoči teden, Majda

    OdgovoriIzbriši