sreda, 24. avgust 2016

Škatlica za abrahama

Oj,
danes vam pokažem škatlico za abrahama v oranžni barvi. Na pokrov sem napisala ime slavljenke s črkami Neat & Tangled Journaling Alphas. Za vzorčast papir sem uporabila Kvadrate s šivi.

Hi there, 
Today I have a explosion box for you. On the lid I adhered the name with Neat & Tangled Journaling Alphas. To cut the pattern paper I used Stitched Squares.
 
Kar nekaj časa sem si želela imeti številke, ki so zelo velike, da so lahko glavni motiv na voščilnici. Našla sem ene od PapertreyInk, ki so mi zelo všeč, vendar so kar drage in še poštnina iz ZDA, ampak po nekaj časa so me premamile in prispele so ravno prav, da sem jih lahko testirala na škatlici. Odločila sem se, da probam, kako bi bilo, če bi 50-ka lebdela v zraku, ko se škatlica odpre. Od shaker voščilnice mi je ostal en tanek trak folje, ki je bil ravno pravšnji, da sem nanj prilepila 50-ko. Spodaj sem ga zapognila in prilepila. Mesto, kjer je prilepljena folija sem zakrila s 3D papirnatimi rožicami. 

For a long time I wanted to have some big number dies and I found some I really like from PapertreyInk. But when you count togerther the shipping from USA and costums thats a lot of money. Anyway, I wanted them for so long, ordered and they arrived just the right time to test them on my box. I die cut number 50 and adhered it on a strip of accetate leftover from a shaker card. I vanted the number to fly in the air when you open the box. To hide the adhesive I adhered some 3D paper flowers around. 
Rožicam sem dodala malo zelenja z zelo uporabnim venčkom Craft Passion, ki ga lahko uporabiš tudi za božične voščilnice. Izrezala sem ga iz zelenega in paus papirja. Dodala sem manjše rožice s perlico.  Izrez vse najboljše je od Najlepši par, pravkatko banner na katerem je napis želimo ti. Za ta napis sem malo improvizirala in ga sestavila iz dveh štampiljk tega seta, kajti v osnovi je štampiljka Želim ti. Najprej sem maskirala napis želim in odtisnila ti, potem sem maskirala ti in odtisnila želim. Potem pa sem iz druge štampiljke dobre misli istega seta uporabila o, tako da sem vse maskirala razen črke o in dobila napis, kot sem ga potrebovala. 

I cut the wreath from Craft Passion twice: green and vellum paper and added some small flowers. Die cut sentiment and banner are from Najlepsi par. For stamping TI ŽELIMO I had to do some masking and combining to stamps to get the sentiment I needed.

Številke v datumu so od Cottage Cutz Sugar & Cream in verz je iz Ustvarjalnega dotika.

Numbers for the date are from Cottage Cutz Sugar & Cream and the sentiment is from Ustvarjalni dotik.

Izzvi / Challenges
- Najlepsi par Galerija Avgust

Pozdravček,
Tamara




4 komentarji:

  1. O, zelo lepa oranžna škatlica. Res pozitivna barva in oddaja ogromno pozitivnega. Čudoviti dodatki.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa škatlica za abrahamko. Všečna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita škatlica in super ideja s številko v zraku.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna škatlica! Lepe barve. Super ideja s številko!

    OdgovoriIzbriši