sobota, 6. avgust 2016

Ko me inspirira #53 OTROŠKO

Ravno ob pravem času sta Tina in Vladka pripravili izziv Ko me inspirira - OTROŠKO, ko sem nameravala narediti otroško objavo :) Zelo so mi všeč otroški motivi šablonic CottageCutz, sploh levček in žirafa. Ker mi je barvanje in sestavljanje zamudno in ponavadi nekaj urgentno hitro potrebujem, si jih pripravim več, ko imam čas in ko potrebujem samo vzamem v roke sestavljeno živalco. 


Obožujem tresočke. Zagotovo jih otroci tudi :) in prav tako moje stranke, saj tresočke prve zmanjkajo v moji zalogi. Naročila sem nove štampiljke na Ustvarjalnem dotiku, med naročenimi je bil tudi set za rojstvo. Na belo kvadratno osnovo za voščilnico sem s pomočjo Mistija odtisnila napis. Bel in vzorčast papir sem izrezala s Kvadrati s šivi v dveh velikostih, da sem dobila dva okvirja. Za polnilo sem uporabila različne sequinčke v roza in prozorni barvi, dodala sem papirnate srčke (katere hrčkam, ko izrezujem z Martha Stewart robnim luknjačem), dodala sem še nekaj mini srebrnih kroglic.  CottageCutz Baby Žirafo sem pobarvala z alkoholnimi markerji FineColor, oči sem ji poudarila s črnim gel pisalom.




Pozdravček,
Tamara

8 komentarjev:

  1. Dobro se znajdeš in tako gre potem res hitreje
    Simpatična in lepo narejena tresočka. Misel pa je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo tresočko si naredila in všeč so mi izbrane barve :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo tresočko si naredila in všeč so mi izbrane barve :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja, da si pripraviš živalice na zalogo in jih imaš vedno pri roki. Krasna in zelo cart je tale tresočka in hvala, da si se pridružila izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštkan dodatek so te živalice k osnovni barvi za male bebice. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasne tresočke. Dobra ideja, za pripravo v naprej.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne tresočke. Dobra ideja, za pripravo v naprej.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tamara...zelo je lepa in prav zares je tvoja taktika dela na zalogo prav res vredna posnemanja! Hvala ti, ker si se nama pridružila pri izzivu.

    OdgovoriIzbriši