sobota, 14. maj 2016

Elegantna roža drugič

Ker mi je bila, sploh modra voščilnica iz te objave zelo všeč, sem se odločila da jo preizkusim še v drugi barvi. Sama sem si pripravila A6 osnovo za voščilnico v rjavi barvi, na katero sem prilepila bel listič da malo dodatno poživi voščilnico. Prav tako pa sem na drugi bel list v beli barvi embosirala šrampiljko Hero Arts in čez senčila z različnimi odtenki rjavih distress blazinic. Držala sem se diagonale in naredila nekanšen ombre efekt od temnega proti svetlem. Napis iz Ustvarjalnega dotika je prav tako embosiran z belim embosing prahom. Dodala sem polperlice in voščilnica je končana.Lep dan še naprej.
Tamara

6 komentarjev:

 1. Krasna voščilnica. Štampiljka ji da posebno noto. Sem jo iskala po naših spletnih trgovinah in je ni nikjer. Bi jo takoj imela.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Res je krasna štampiljka, sem jo tudi jaz kupila rablejno, ker je nisem našla drugje.

   Izbriši
 2. Krasna voščilnica. Štampiljka ji da posebno noto. Sem jo iskala po naših spletnih trgovinah in je ni nikjer. Bi jo takoj imela.

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita voščilnica. Štampiljka je že tako bogata, da ne potrebuje drugih dodatkov. Perlice naredijo voščilnico še malo bolj elegantno.

  OdgovoriIzbriši