petek, 11. marec 2016

Serija nasmehov

Pozdravček vsem skupaj. Danes sem vam mislila pokazati serijo voščilnic, ki so nastale po eni starejši iz 2015. Pa sem ugotovila, da  prvotno narejene sploh še nisem objavila. Bom morala narediti eno konkretno "čistko" in pregledati kaj je še za objaviti. No, to je ta voščilnica (se vidi, da je starejša, ker so tudi moje fotografske sposobnosti malo napredovale).

Črte sem naredila z debelo štampiljko polna črta iz Mavelu seta Črta črta črtica. Ne spomnim pa se točno katero distress blazinico sem uporabila. Napis je iz Ustvarjalnega dotika. Dodala sem šive in polperlice. Na vogale sem odtisnila rožice z Archival ink od Ranger-ja. Te rožice so iz seta štampiljk za rojstni dan, ene izmed mojih prvih kupljenih štampiljk.








S prva mi je bil tale napis tako tako...nisem ravno vedela kaj bi z njim. Sedaj pa sem ugotovila, da se v notranjosti lahko navežeš na njega in nekomu poleg vseh klasičnih želja zaželiš, da bi bil vedno popolno oblečen - torej nasmejan. Zelo všečna ideja, zato sem naredila serijo v različnih barvah. 

Ugotavljam namreč, da mi vedno primanjkuje voščilnic, zato sem se odločila, da od sedaj naprej vedno naredim 3-5 enakih in to hkrati, kajti vzame mi veliko manj časa. Pa še večjo izbiro imam :) 

























Verjetno ste opazile, da je oranžna malo drugačna?  Ja, malo sem jo po robu popackala z oranžnim prstnim odtisom...ups, se zgodi. 
Se tudi vam zgodi nepazljivost pri štampiljkanju? 

Katera barva vam je najbolj všeč? 

Ustvarjalen pozdravček,
Tamara

2 komentarja:

  1. Zelo lepa serija voščilnic z zanimivim napisom. Všeč so mi rožice v vogalih.
    Glede barve pa se obotavljam med zeleno in roza.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. aaa noto lepa, in ja najbolje je delat mini serije, tako imaš vsak kaj v roke vzet, ko potrebuješ :-)

    OdgovoriIzbriši