četrtek, 21. januar 2016

Altenew

Končno sem prišla do štampiljk od Altenew Vintage Flowers, katere odtisneš z različnmi odtenki iste barve in dobiš krasno, realistično rožico. No, ker se od navdušenja nisem mogla odločiti kaj bi naredila, sem za prvič sprobala zelo podobno, kot je predstavila Jennifer McGuire. Meni so fantastične. Zavila sem jih po tri v paketke in jih podarila.

Za osnove sem izbrala različne barve, na njih odtisnila štampiljke za ozadje od Whiff of joy z WersaMark blazinico. Napisi so iz Ustvarjalnega dotika. Pravokotnik s šivi pa je izrezan s šablono Najlepšega para.













Se besemo naslednjič,
Tamara

13 komentarjev:

  1. Uau Tamara, to je pa res prekrasna serija voščilnic. Verjamem, da so bili prejemniki več kot navdušeni. Sem pogledala tudi štampiljke in mislim, da moraš biti pravi mojster, da ti uspe tole tako odtisniti in dobiti takšen rezultat. Ti si zagotovo prava mojstrica. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za tople besede, veliko mi pomenijo! Jaz sem si pomagala z MISTI-jem, da sem poravnala lepo stampiljke. In pa MISTI je super zadeva za serijsko štampiljkanje, gre super hitro.

      Izbriši
    2. Aaaaaaaaa Tamara, MISTI imaš!!! Gledam ga povsod po tujih blogih, noro dobra zadeva, koliko si dala za poštnino? Si ga naročila v SSS ali kar pri My sweet petunia? Spet cel kup vprašanj, res škoda, da ne moreš priti danes v Rayher, da bi se v živo pomenile :)

      Izbriši
    3. Jaaaaa, MISTI mam, skačem do vesolja in nazaj :) Res škoda, da ne morem na delavnico. Ah, dolga zgodba, prvotni plan je bil da ga naročim pri My Sweet petunia ker je bila akcija za 55$ si dobil še vse dodatke razen magnetov...seveda jaz čakam na minuto kdaj se akcija odpre, da naročim in zagledam, da je 45$ samo poštnine padem na realna tla, da to je pa mogoče malo preveč denarja. Si me lahko kar predstavljaš, razočarana kot mali otrok, ko ne dobi sladoleda :D Ampak js hočem na vsak način MISTI, grem na SSS cena 75$ plus neko kodo so imeli za 10$ popusta, tako da sem še nekaj stvari potem dodatno nabavila (25$ poštnine) :D A si opazila, zdaj pride MINI MISTI, ampak je na SSS dražji kot sem jaz dala za tega velikega, Cena za mojega je pa sedaj mnda 120$, me je skoraj kap zadela. Ravno pravi čas sem ga še naročila. Ga pa ne morem prehvaliti. Res je top zadeva! Nič več ne delam braz njega :P

      Izbriši
    4. Srečnica! ;) Sem šla prej gledat cene in mi sploh ni jasno, zakaj je MISTI pri SSS tako drag, točno še 1x dražji kot pri My sweet petunia!! Mini misti je pa tko majhen, približno 12x15 cm, tako da niti osnove za kvadratno voščilnico ne spraviš not. Če bi že kupovala, bi vzela tavelikega. A so ti kaj carine zaračunali??

      Izbriši
    5. Ne vem zakaj je SSS tako nabil ceno v višave :( Ja mali je definitivno premajhen. Zaenkrat sem mela srečo vse kar sem naročvala pri SSS nisem nikoli plačala. Ta paket z mistijem so sicer odprli ampak niso nič zahtevali računa :)

      Izbriši
    6. Res si srečko ;) Tudi jaz nisem od SSS še nikoli plačala carine. Zdaj pa odhajam v Rayher... lepo bodi! :)

      Izbriši
    7. UŽIVAJ na delavnici še zame :) boš potem kakšen Tinin trik povedala :)

      Izbriši
  2. Tamara, tole je prelepo! ♥ Mene je tudi navdušila tista objava od Jennifer, sem tudi že pripravila en paketek za darilo. Katere blazinice si uporabila za rože? Vse kombinacije barv so čudovite, bi se težko odločila za eno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Maja! Ja Jen ma vedno dobre ideje. Sem tudi njeno foro uporabila na bozicnih voscilnicah. Da sem na post it listek napisala svoje sporocilo, ki se lahko odlepi in poslje dalje. Odziv me je presenetil, vecina jih je poslala naprej, no tisti, ki niso, jim je bila voscilnica tako vsec, da je niso zeleli dat iz rok ;) glede uporabljenih blazinic, se bom potrudila pripraviti eno objavo :)

      Izbriši
    2. Super, hvala ti! :) Ja, sem videla idejo s post-it listki, verjamem da so bili prejemniki navdušeni!

      Izbriši
  3. Tamara, čisto navdušena! :) Oooh kakšna čudovita serija prekrasnih vrtnic v vseh pomladnih barvnih odtenkih. Preprosto in všečno. Pa tudi ozadja so fantastična, minimalistična, vendar enkratna. :) Hitim preverit kakšno je to čudo od štampiljk, da izgledajo kot prave. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, te štampiljke so res zakon. Tako resnicne izgledajo.

      Izbriši