sreda, 7. december 2016

Praznične voščilnice: Božiček na Bučki

Danes imam dve voščilnici na hitro, ki sta nastale v poletnih mesecih, da sem naredila pravočasno že nekaj zaloge. Uporabila sem digi štampiljko Bugaboo božička na bučki, katerega sem pobarvala z distress blazinicami. Pri prvi voščilnici sem uporabila zeleno osnovo za voščilnico na katero sem prilepila malce manjši rdeč papir, katerega sem embosirala z mapico s pikicami. Pobarvanega božička sem izrezala s šablono taga in naredila črne šive. 

Pri spodnji voščilnici sem uporabila belo osnovo za voščilnico. Modro ozadje s snežinkami sem ustvarila sama. Snežinke sem odtisnila z VersaMark blazinico in čez posula bel embossing prah ter ga segrela. Nato sem z modrimi dristres blazinicami senčila papir in kjer je embosirana snežinka se distress blazinica ne prime in dobiš en lep učinek. Enako kot pri prvi voščilnici sem naredila črne šive okrog papirja z božičkom. Šive pa sem naredila tudi na osnovo za voščilnico. 


Bodite mi prav lepo in ustvarjlano. 
Pozdravček, 
Tamara

2 komentarja:

  1. Poleti sta že nastali? Krasni sta! Mene še v teh mesecih ni našel navdih.. ;) Imam pa eno tehnično vprašanje ... Vidim, da barvaš z distress blazinicami tudi digitalne odtiske. Meni se natisnjen rob vedno spacka.. :( Pa me zanima, na kakšen papir tiskaš oz. ali imaš kakšen poseben tiskalnih. Hvala za nasvet! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Papir je ena poceni watercolor A4 varjanta iz Lidla, za hec sem rekla, da probam kak se kaj obnese. Tudi tanek je zelo. Za distrese in navadne akvarelne barvice in vodenke je ok, za barvanje z Zigi pa niti podrazno ne pride vpoštev :) Printer je bil pa tole še en star HP, ki mi je umes crknil in mi res ni packalo če sem z vodo šla čez. Potem sem pa na hitro mogla nabavit enega, vzela sem tudi HP-ja, ki ima druge kartuše pa sem tako jezna, ker se barva spacka že če samo z roko rahlo čez potegnem (ker imam vedno potne roke). Zgleda bom morala reskirat za enega črnega laserja :(

      Izbriši