četrtek, 26. maj 2016

Torta SOA in distress blazinice

Tokrat sem spet v roke prijela kolekcijo Stamp of Approval Young at Heart, iz katere sem uporabila rezalne šablone potrani torte in štampiljke za njo. Torto sem postavila na Tinin krog s šivi. Ozadje sem ustvarila sama s pomočjo rjavih distress blazinic, štampiljke Hero Arts - katero sem odtisnila z VersaMark blazinico in posula z belim embossing prahom. Napis Vse najboljše (Ustvarjalni dotik) sem zlato embosirala na paus papir. Vse skupaj pa prilepila na belo A6 osnovo.
 
Okrog torte sem testirala kako izpadejo pikice, katere zelo rada uporablja Julia Altermann na svojih voščilnicah. Moram reči, da so mi pikice prav všeč.























Ah tako se že veselim, da bi vam najraje kar povedala mega novice, ker že vse čisto predolgo traja. Komaj zadržujem zase. Držite pesti, da bo drugi teden že vse urejeno, kajti nekaj pripravljam za vas

Lep dan želim,
Tamara

5 komentarjev:

  1. Simpatične postrani tortice, krasen zlat napis na paus papirju - zelo všečno. Tudi pikice pašejo zraven.
    Ah, zdaj sem pa na trnih ... Le kaj nam pripravljaš? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čakam, čakam, držim pesti, da bo čim prej! :))
    Voščilnica je pa prekrasna, Tamara! Ombre ozadje, zlate pikice in napis na paus papirju, vse štima, super. Vintage photo si mi prikazala v povsem novi luči :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo je izpadlo vse skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. všeč zelo, bi prav en košček torte sedaj pojedla ... Gledam na slikah tvoj Vintage photo, pa mi deluje nekako oranžna, moja je čisto drugačna bolj rjava :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misliš vintage photo na nalepki blazinice ali na voščilnici senčeno? Če na voščilnici, je vintage photo čisto spodaj v kotu, je pa res da sem senčila malo z dried marigold, ki je bolj oranžna (je pa res da moram kupiti reinker, je že bolj suha). Če pa misliš na blazinici, pa js opažam malo po trgovinah, ko pride nova serija je nalepka malo drugačnega odtenka.

      Izbriši