sreda, 18. maj 2016

Škatlica za birmo

Za danes pa naredimo en preskok od klasičnih voščilnic k škatlicam presenečenja. Čisto sveža, v belo rdeči barvi za birmanko Ano.

Zunanjost sem okrasila z malim križem od CottageCutz, katerega sem pripelpila na rdeč krog s šivi in bel "valovit" krog od sizzixa (ne morem se spomniti kaj to je za ena oblika). Na pokrov škatlice sem prilepila bel embosiran papir z vrtnicami in dodala papirnate rožice. Ker mi je na rdečem valovitem krogu nekaj manjkalo, sem dodala bele šive.



Kot darilo bo kartica sveti gram, zato je velikost škatlice prilagojena, da se lahko zatakne kartica sveti gram. Kartica ima pripravljen žepek, kjer je napis Iskrene čestitke (Ustvarjalni dotik). Uporabila sem še abecedo Marianne design, CC golobček in velik križ, CC abeceda Sugar&Cream in štampiljko iz zadnje kolekcije SOA, katero sem odtisnila z blazinico VersaMark, da ni tako dolgočasno ozadje pri golobčku in imenu. Napis Sv. birma (Mavelu) je embosiran z belim embosing prahom.

Dodala sem nekaj polperlic in papirnatih rožic z zelenjem (vrtnica Marianne design) tudi v notranjosti.

Lep pozdrav do naslednjič.
Tamara

2 komentarja:

  1. Prečudovita škatlica. Pa še rdečo barvo si uporabila, ki se tako lepo ujema z bistvom birme. Všeč so mi vsi dodatki ... Popolna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super! Zelo mi je všeč!
    Tudi fotografiranje ti gre dobro od rok.

    OdgovoriIzbriši