četrtek, 4. avgust 2016

Vintage voščilnica

O groza, sem si mislila ob tem naročilu: Vintage voščilnica za 70 let s sliko gospe. Ojoj, kako bom pa to naredila. Totalno ni moj stil. Niti nisem imela veliko časa za razmislek kaj bi naredila, saj se je mudilo. Hm...moram priznati, da se mi je po glavi celo motala misel, da bi morda priporočala raje kakšno drugo ustvarjalko, ki ji vintage bolj leži. Pa sem si rekla, veš kaj sooči se z izzivom. Včasih je treba stopiti iz svojih okvirjev in svoje comfort cone, da dosežeš nekaj neverjetnega. 

Brskam po svoji zbirki šablon in štemplov pa pridem do Altenew Vintage Flowers. Ja to je to, te zagotovo uporabim v oranžni barvi. Odločila sem se, da sliko uokvirim z ovalno čipko Marianne Design. Našla pa sem tudi primeren vzorčast papir med bloki, ki sem jih izropala v Tedi-ju. No počasi sem le sestavila tole vintage, da sem ji dodala napis Vse najboljše Najlepši par, čipko iz blaga in številko 70. Vse sem senčila z Distress blazinico Vintage photo in prilepila na kraft osnovo za voščilnico. 


V notranjosti sem pripravila žepek za denar s pomočjo šablone Zaokroženi borduri Najlepši par in bel papir za sporočilce ter pentljo iz tega kompleta. Tako, moja prva vintage voščilnica je gotova.


Meni je res všeč končni izdelek, zato bom verjetno naredila nekaj takšnih za zalogo.

Prpenjam jo v Tinino Galerijo Avgust.

Pozdravček,
Tamara

4 komentarji:

  1. Super si porihtala naročilo. Lepa je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidiš, izziv je bil potreben, da si se lotila nečesa novega, kar ni v tvojem stilu. Fajn ti je uspelo in naredila si krasno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  3. Za prvič ti je super uspelo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Včasih potrebujemo izziv, da nam uspe kaj drugačnega. :)
    Lepo ti je uspelo ujeti vintage stil. Vrtnice krasno dopolnijo celoto.Še posebej mi je všeč notranji žepek za denar.

    OdgovoriIzbriši