ponedeljek, 1. avgust 2016

Moška kolekcija

Ne vem kako je z vami, ampak meni vedno primanjkuje moških voščilnic. Ko delam inspiracijsko me vse vleče na roza in žive barve. Ko pregledam malo zalogo, pa se najdeta za moške kakšne dve voščilnici. Prva je še iz zelo stare zaloge, čisto preprosta s kravato in napisom iz Ustvarjalnega dotika.


 Druga je bila za rudarja Danija, ki je praznoval abrahama. Natisnila sem rudarski voziček in nekaj orodja. Skalo sem naredila iz sivega papirja, kateraga sem senčila z Distress blazinico Iced Spruce. Celotno sceno pa sem uokvirila s pomočjo Kvadratov s šivi.  Črke sem izrezala s šablono Marianne design.

Podala sem se na lov za moškimi štampiljkami, da me mogoče malo bolj inspirirajo in naredim kaj več zaloge za moške. Te so nastale z novimi štampiljkami. Oldtajmerja sem odtisnila na bel papir in ga izrezala s Pravokotniki s šivi. Ker mi je moder papir s karo zelo všeč sem ga namenoma nalepila postrani, saj nisem želela izgubiti vzorca.


 Tale pa je bila za Jocota in njegovega abrahama. Čisto preprosta z vzorčasitm papirjem, imenom in brkami.

Pri spodnji pa sem želela porabiti ostanek papirja, ki je ostal od zgornje voščilnice. Prilepila sem ga na moder papir, da sem dobila malo roba. Dodala sem belo embosiran napis na bannerju. Za piko na i pa še okrog bele šive.


Lepo bodite.
Tamara

4 komentarji:

  1. Z moškimi voščilnicami imam tudi sama vedno težave, težko jih delam na zalogo. Še najlažje mi je delati za določeno osebo ali tematsko obarvano voščilnico. Tebi je uspelo narediti lepo zalogo moških voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  2. Komaj dohajam. Čudovit asortiman moških voščilnic. Prav vse so čudovite.

    OdgovoriIzbriši
  3. Fajn zbirka moških voščilnic. Meni jih vedno primanjkuje.

    OdgovoriIzbriši