petek, 1. april 2016

Posebna srajčka

Za rojstni dan dobrega prijatelja je nastala tale voščilnica. Vedela sem, da bo obleka in srajčna naravnost zanj, obvezno pa moram dodat bleščice. 


Ker pa nisem želela klasične voščilnice, sem naredila žepek - obleko. Voščilnica je velikosti A6, črn fotokarton sem odrezala malo širši, da sem dobila delček papirja za zapogniti + zgornji vogalček sem zapognila, da zgleda kot obleka. Za srajčko sem vzela perlast papir in ga emosirala, da sem dobila lep vzorec. Zadaj sem prilepila bel šeleshamer, da sem dobila prostor za voščilo. Metuljček in gumbi so iz zlatega papirja z bleščicami. Za metuljčka sem uporabila šablono za mašno iz seta Stampin Up Cutie Pie. 




Napis SENDING HAPPY BIRTHDAY HUGS sem sestavila iz seta štampiljk iz kolekcije Stamp of Approval Young at Heart, ki sem ga embosirala z zlatim embosing prahom iz Rayherya. Za piko na i sem dodala obleki šive s šablono Lawn Fawn Stiched Borders.

En fantastičen dan šaljivcem vam želim. Mi se bomo imeli super, ker imam sestrica danes rojstni dan. No, na hitro vam lahko še pokažem en sladkorček, nastajajo vabila za rojstni dan. 
   

Tamara

5 komentarjev:

  1. super super izgleda, sploh to senčenje pod napisom je fenomenalno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Voščilnica je čudovita in tortice ... mmmm dobro :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo in elegantno moško voščilnico si izdelala.

    OdgovoriIzbriši