četrtek, 10. marec 2016

Stamp of Approval - Young at Heart

Danes sem vam pripravila prav posebno objavo in sicer o škatli Stamp of Approval. Verjetno vas velika večina ne ve za kaj se gre. Že kar nekaj časa spremljam Catherine Pooler, pred kratkim pa se je lotila enega projekta, ki mi je zelo všeč. S svojimi dizajnerji in priznanimi ameriškimi proizvajalci rezalnih šablonic in štampiljk pripravi škatlo ustvarjalnega materijala na določeno tematiko.

Torej to je ta lepa škatla, ki jo je totalno pokvaril lepilni trak carine :) No vsaj niso šli odpirati izdelkov, kateri so bili dodatno lepo zaviti v oranžnem darilnem papirju, da so mi vsaj malo pustili tistega veselja pri odpiranju.



Število škatel je omejeno. Notri dobiš izdelke, ki se bodo posamezno lahko kupili šele čez nekje 8 mesecev ali več in pa eno darilce. Če želiš škatlo naročiti se moraš prijaviti na čakalno listo. Določena sta datum in ura kdaj se škatla začne prodajati in takrat tudi dobiš na mejl link za naročilo.


Teden predn gre škatla v prodajo pa Catherine na blogu in youtube kanalu vsak dan pokaže kaj se v škatli dobi in pa seveda naredi nekaj voščilnic. Prva škatla je bila na temo prijateljstvo, druga je bila božična (za katero mi je totalno žal, da je nisem naročila) in pa sedaj tretja škatla vse za rojstni dan, katere ponosna lastnica sem tudi jaz (že naprej povem, škatle se ne da več naročiti). Moram priznati, da sem cel teden razmišljala bi naročila....nebi....bi.....nebi....bi....nebi...no ko sem dobila link za naročilo nisem več kolebala in enostavno naročila. Škatlo naj bi dobil ceneje, kot če bi kupil vse stvari posamezno. Ampak to velja za ameriški trg, kjer je precej manjša poštnina in pa seveda ni carine.



Verjetno vas zanima cena... 97$ + 20$ poštnine, seveda pa se tokrat nisem izognila stroškom carine 34€. Boste rekle zelo drago. JA JE, totalno sem nora...vedela sem, da ne bo poceni ampak sem na vsak način to želela. Kar si Tamara pač neskončno želi in če ima v tistem trenutku potrebne finance potem ni ovir. Ne bom pa skrivala dejstva, da sem želela nekaj, kar verjetno pri nas nobena nima, ker iščem neko drugačnost, neko raznolikost, želim nekaj posebnega. 




Tole pa je nastalo:




Ta postrani torta mi je svetovna, iz nje pa lahko narediš tudi darilo če mu dodaš mašno. To eksperimentiranje me še čaka.




Verjetno sem vam poraja vprašanje: Ali mi je žal, da sem naročila? NEEEE, totalno žal bi mi bilo, če nebi naročila. Popolnoma sem navdušena nad vsem kar sem dobila. Obožujem vse angleške napise: še posebej tale mi je top:


OK drage moje, to je verjetno moja najdaljša objava do sedaj. Čas je, da jo zaključim. 

Kaj mislite o mojem nakupu mi sporočite v komentarju. 

Bodite lepo in ustvarjalno. 
Se beremo naslednjič.

Tamara

7 komentarjev:

  1. Lep paketek si dobila, ampak moram priznati, da je zame to predrago. Glede na to, da sem brez službe...

    OdgovoriIzbriši
  2. ja, tudi spremljam catherine, mi je totalni zakon in poznam te prečudovite škatlice ... včasih bi bilo kar dobro živeti v zda oziroma imeti tam prijatelje/sorodnike zaradi teh bednih carin ...
    in tvoja odločitev je več kot prava, ker si krasne stvari naredila - sklepam, da še z eno super duper stvarco - mistijem ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O ja, vrhunsko bi bilo imeti eno teto v USA. Res je, tudi MISTI-ja sem uporabila. Pride kmalu objava tudi na to temo :)

      Izbriši
  3. Hvala za vso to obrazložitev, ker res nisem vedela, kako to deluje. Precej zanimivo in definitivno tudi adrenalinsko :))) Tudi če je cena kar visoka je bistveno to, da si ti zadovoljna. In če boš veliko ustvarjala s temi pripomočki, potem nikakor ni bilo predrago. In kolikor vidim, ti idej ne zmanjkuje in zelo uživaš pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  4. Denar je pač sredstvo, da si določeno stvar privoščiš. Užitke, ki jih boš imela neskončno veliko pri ustvarjanju, ne moreš kupiti. In to je vredno vsakega centa....

    OdgovoriIzbriši
  5. Gorgeous cards. Very well done, and worth the money, because you are actually using them!

    OdgovoriIzbriši