sreda, 6. januar 2016

Nov začetek

Novo leto. Nov začetek. Novo rojstvo.


Upam, da mi bo čas dopuščal in bom to leto bolj pridno objavljala na blogu vse moje izdelke. Lani sem čisto preveč zapostavila tale moj blog. O groza, šele sedaj vidim, da vam nisem pokazala niti ene božične vošlicnice 2015. No, da pa ne boste mislile nastalo je kar veliko voščilnic in skrajni čas je, da dobijo svoje mesto na Tames World in morda katero izmed vas tudi inspirirajo.  S tole voščilnico vam želim, da v novem letu skočite iz svojih okvirjev in začnete živeti svoje sanje, v kolikor jih še ne :)

New Year. New beginning. New baby. 
I wish you all the best in new year and I'm giving you this pink card. The statement is in slovene and says what I'm wishing you: Life your dreams. Hope I find more time for my blogging this year.




Kot nalašč pa je na CRAFT-alnici za začetek tega megastičnega leta izziv NOV ZAČETEK,  kamor pripenjam spodjo voščilnico.  Punce krasne izdelke ste nam pripravile za inspiracijo. Zelo mi je všeč, da nadalujejte idejo z gostjami, JUHU za še več inspiracije. Torej idealni čas, da pokažem tole dobrodošlico za malega Maja, ki je svoje najbližje razveselil na silvestra. Dvojna doza praznovanja, jih čaka v naslednjih letih.



Mislim, da vam ne rabim veliko razlagati, kako me je premamil Black Friday. Več kot imaš, več zapraviš. A sem edina, ki raje kupi kakšno šablonico več kot pa ene hlače, ki jih nujno potrebujem??? Uglavnem toliko novih stvari, da ne vem kdaj bom našla čas vse uporabiti. No na tej voščilnici so kar tri nove stvari... Cottage Cutz flaška in štorklja ter Whiff of joy listič s srčki.

Over at Simon Says Stamp blog is a new challange : Something new, ideal for my new born card for a little boy Maj. 































No ker pa v januarju praznujem rojstni dan, slišim, da se šušlja nekaj o bonbončku na moji strani. Kmalu več... Spremljajte...

Lepo se imejte do naslednjič
See you next time

Tamara

10 komentarjev:

  1. Tamara, tvoja rozika za nov začetek je čudovita!
    Lepo si kombinirala nove drobtinice za dobrodošlico malemu princu. In naj te potolažim, da nisi edina, ki ima raje kakšen ustvarjalni pripomoček več kot pa nove hlače, ki so nujne. Kaj češ, če so pa ustarjalne trgovinice tako všečne in privlačne. ;)
    Rada se ustavim na tvojem blogu. Z veseljem bom prebrala še kakšno objavo več v novem letu. Ne morem pa mimo tvojih fotografij, ki so preprosto svetovne!

    OdgovoriIzbriši
  2. o kako lepe: think pink zelo lepe nijanse, in tale za rojstvo čudovita zelo lepo izdelane

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala in vse dobro tudi tebi :-))
    Všeč mi je tvoja voščilnica ob rojstvu, kot tista rozika.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hi Tame! What a super cute card. I just wanted to let you know about our Anything Goes challenges at Word Art Wednesday. Our sponsor this week is Simon Says Stamp $25. I hope you will stop by to play along with us!
    Blessings,
    Karen Letchworth, Owner
    Word Art Wednesday
    www.wordartwednesday.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepo se prelivajo barve na prvi voščilnici in všeč mi je kako si v fotografijo vključila distress inke in svetleče dodatke. Tudi tale rojstna je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasne izdelke si nam pokazala. Všeč mi je, kako se prelivajo barve na prvi voščilnici. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudoviti voščilnici, zelo lepa rožnata in nežna ter polna simbolike druga za dobrodošlico.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili
    Ps, nisi edina, ki raje kupi šablono kakor hlače ;).

    OdgovoriIzbriši
  8. An adorable baby card Tamara, a lovely design with pretty colours and papers........your die-cut stork and details are gorgeous!!

    hugs
    Heather xx
    Thanks so much for joining us with Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    OdgovoriIzbriši
  9. Obe voščilnici sta krasni. Prva zelo živa, druga pa tako nežna.
    Hvala, da ustvarjaš z nami. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasno si ustvarjala pri obeh! Tudi jaz sem za šablone:)
    Hvala, ker sodeluješ v Craftalnici:), lp, T.

    OdgovoriIzbriši