ponedeljek, 07. september 2015

Knjiga

Po dolgem času se spet malo oglašam na blogu, kar pa ne pomeni, da je tudi moje ustvarjanje počivalo. Je pa zato bolj živahno bilo na moji FB strani Tame's World. Nastalo je veliko novih stvari, za katere nekako nisem našla časa, da jih predstavim na blogu. Mislim, da je skrajni čas, da jih vidite.

Končno sem se lotila izdelave različnih škatlic, knjigic in podobnih unikatnih izdelkov. No, danes sem si zamislila, da vam predstavim knjigico, ki je ta vikend dobila svoj novi domek. Bila je narejena za moža in ženo, ki sta skupaj praznovala abrahama. Zakaj šiviljska tematika? Ker imajo doma podjetje, kjer šivajo čudovite izdelke.Naredila sem svoj vzorčast papir, tako da sem uporabila rdeč list, rdečo distress blazinico in stencil šablonico. Prav tako sem šiviljske izdelke senčila z distress blazinico, da niso ostali tako pusti in beli.


Dodala sem buciko z zlato glavo, zapiknila čez satenasto rožico in številko 50. Napis vse najbojlše sem nalepila na peno za ustvarjanje (fun foam), da sem dobila malo dimenzije in mesto, kamor lahko zapičim buciko. 

V notranjosti sem nadaljevala s šiviljsko tematiko in verzom. Ker je bilo to skupinsko darilo, sem pripravila še poseben listek za podpise, ga zrolala in zavezala z mašnico, kjer je bil tudi prostor za evrčke.


Prijeten začetek tedna vam želim.

2 komentarja:

 1. Bravo Tamara
  čudovita je
  nadvse so mi všeč ti šiviljski dodatki
  super
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Super si okrasila knjigico. Všeč mi je tudi papir za osnovo. Krasen izdelek! :-)

  OdgovoriIzbriši