sobota, 2. avgust 2014

CAS Butterfly #2

Tokrat je nastala še ena CAS voščilnica. Mislim, da mi te najbolj ležijo, drugače je čisto preveč zmede kako in kaj bi ;-) 

Spet sem uporabila memory box metuljčka, izrezek v obliki tagca iz Marininega kompleta, belo pigmentno pisalo ... sem že omenila, da ga obožujem??? Z njim sem popestrila metuljčke. Robove sem nacefrala s paper disstreserjem in kote ornamentirala z luknjačem. 

Polperlice, pravtako iz Marininega kompleta. Zakon so! Zelo sem vesela, da jih je Marina uvrstila v paket, drugače jih najbrž še dolgo nebi spoznala. Tako so mi všeč, da moram nujno v nabavo, da naredim zalogo v različnih barvah. Mislim, da bodo zelo pogosto v uporabi! 

Vam je všeč rumeno vijolična kombinacija? Meni je zelo! Sploh pa je vijolična moja najljubša barva... Nujno moram navabiti disstres blazinice v vijolični barvi.
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Again a CAS card. They are my fav, otherwise I can't decide how to and it gets too messy :-)

I used memory box die cut butterfly, a tag I got in Marinas box, white pigment pen for butterfly wings. I love this pen! Paper disstreser and edge chomper.

Perls  ... also from Marinas box. I'm glad she put it in. I'm falling in love with perls. Need to order other colours. I think they will be in use very often.

Do you like yelow and purple combo? I like it a lot. Did I mention that purple is my favourite colour? Damn I need to buy some disstres inks in this colour.



Kisses and Hugs
Tamara


4 komentarji:

  1. Thanks for joining my challenge at allsorts this week Tracy x

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je, na taki čisti podlagi metulja, ki izstopata iz ravnine zelo lepo dobita svoj izraz na voščilnici, ki si jo krasno dopolnila z napisom. Tudi meni je všeč rumeno - vijolična kombinacija, čisto premalokrat kaj v tej kombinaciji ustvarim, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Love those butterflies! Thanks for playing along with us at A Blog Named Hero :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nicely done! I love the purple butterflies popping out! Thanks for joining us at A Blog Named Hero!

    OdgovoriIzbriši